قوانین طلایی تغذیه از دیدگاه طب سنتی

مدرس: فهیمه نبی- ضیاء الدین کیانی

مدت دوره: 4 ساعت

می دانیم که انسان ها به طور ذاتی و خلقتی با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. از نظر خصوصیات جسمی و روانی. در طب سنتی به مجموعه خصوصیات یک شخص، اصطلاحا مزاج آن شخص گفته می شود. انواع مزاج وجود دارد که شامل گرم، سرد، خشک، تر و ترکیبات آن ها و مزاج معتدل می باشد. مفهوم مزاج از مفاهیم پایه ای و بسیار مهم طب سنتی می باشد که بدون دانستن آن، نمی توان طب سنتی را درک و از آن در جهت سلامتی استفاده کرد. البته مزاج فقط مربوط به انسان ها نیست بلکه هر جسم و پدیده ای در این دنیای مادی را می توان از حیث مزاجی مورد بررسی قرار داد و اصطلاحا دارای مزاجی می باشند.

در این کارگاه به شناخت و بررسی موارد زیر می پردازیم:

* اصلاح روش های تغذیه

* طبع و مزاج با غذاها

پست بعدی

همایش تحکیم بنیان خانواده با رویکرد روانشناسی دینی

ج مه 8 , 2020
مدرس: حجه الاسلام مسلم داودی نژاد مدت همایش: 3 ساعت خانواده همیشه و همه جا و در بین تمامی جوامع بشری به عنوان اساسی‌ترین نهاد اجتماعی زیربنای جوامع و منشاء فرهنگ‌ها، تمدّن‌ها و تاریخ بشر بوده است. در یک خانواده، از والدین گرفته تا فرزندان، در شکل‌گیری شخصیّت و خُلق […]